© Aksaray Meydan 2020

Celil Acar güven tazeledi

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti 12’inci olağan kongresini hafta sonu Cemiyet binasında gerçekleştirdi. Tek liste olarak gidilen seçimde mevcut başkan Celil Acar yeniden başkan seçildi.

Cemiyet binasında gerçekleştirilen olağan kongrenin Divan Kuruluna; Ahmet Erbaş, Molla Harç ve Ahmet Arıbaş önerilerek seçildi. Divan teşekkülünün ardından yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından gündem okunarak genel kurula devam edildi.

 

Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme  kurulu raporu ve bilanço okunarak oybirliği ile kabul edildi. Ardından dernek organ seçimleri yapıldı. Tek liste halinde  gidilen seçimde Celil Acar yeniden Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı olarak seçildi. AGYD Yönmetimine: “ Başkan Celil Acar, Yönetim asil üyeler;  Harun Atalay, Yaşar Karatay, Muhammet Küçüker, Lokman Gümüşsoy, Erkan Altuntaş, Hilmi Yol, Özkan Beyer,Yasin Doğan, Ferhat Koyuncu, Derya Özaba’dan seçildi.

 

Seçimin ardından konuşma yapan Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar şu sözlere yer verdi;“ Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’nin 12. olağan kongresine gelen cemiyetimiz üyesi  arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sekiz yıl önce başladığım bu görev süresi içinde mesleleğimizin gelişmesi için gayret sarf ettim. Medya çalışanlarının emekçilerinin mesleki açıdan bilgilerinin ve meslek etik değerleri konusunda bilgilenmeleri için seminerler düzenlenmesine vesile olduk. Mesleğimizi ilgilendiren günlerde çeşitli etkinliklerde bulunduk. Yapılan etkinliklere katıldık. Cemiyetimize yakışır bir hizmet binasını kazandırdık. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzdeki aylar içerisinde yine mesleki alanda çeşitli kurslar ve seminerler düzenleyeceğimizi şimdiden duyurmak istiyorum. Bunlardan birincisi “Haber Fotoğrafçılığı “kursu olacak. Katılan arkadaşlarımıza sertifikada verilecek. Ardından” Haber Yazım Dili” konulu bir eğitimi gerçekleştireceğiz.

 

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti 25 yıl önce kurulmuş ilimizin en eski Cemiyetidir. Türkiye Gazeteciler federasyonunun kurucularından ve 1996 yılında kuruluşuna ilimizde ev sahipliği yapmış bir Cemiyettir. Bu vesileyle daha önce görev yapan Cemiyet Başkanlarımıza hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyorum. Bu genel kurulun,üyelerimize  ilimiz medyasına hayırlara vesile olmasını Allah’dan diliyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER