© Aksaray Meydan 2020

Bu Tabelanın Aceba Burada Ne İşi Var.

Aksaray sanayi kavşağında bulunan trafik yön ve şehir adres levhalarının arasında bir firmaya ait reklam panosu görenleri şaşkına çevirdi.

Sürücülerin ve çevre halkının ilgisini çeken levha kimilerinin "Burada bu levhanın ne işi var?" sorularına hedef olurken, Kimileri tarafından da "Aceba burada reklam panosu kullanmak serbest mi?" tartışmasını da gündeme getirdi.

 

Trafik yön levhaları, şehir adres levhalarının bulunduğu alanda reklam yapmanın veya reklam asmanın yasak olduğu bilinsede, "yasak olan bir alanda bu levhanın ne işi var" sorusunuda akıllara getirmekte. Her gün onlarca aracın geçtiği noktada asılı olan levhayı duyarlı bir vatandaşımızın uyarıları üzerine ekibimiz olayı yerinde inceledi.

 

Aksaray'ın en işlek kavşaklarından biri olan sanayi kavşağında böyle bir reklam levhasının, yön levhası gibi asılıp firma adresinin gösterilmesi kötü bir görüntü olduğu gibi diğer firmaların da böyle bir reklam yapma hakkının olup olmadığınıda gündeme taşıdı. Levhanın o bölgeye kimlerin ne amaçla astığı veya hangi kurum ve kuruluştan asma izni aldığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, levhanın orada kalıp kalmayacağı akıllarda kalan diğer sorulardan birisi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER