© Aksaray Meydan 2020

Belediye Spor Voleybol Takımı Lige İyi Başladı!

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi Erkekler 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor ligin ilk haftasında rakibi Sorgun Gençlik’i 3-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Voleybol 3. Ligi Erkekler 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor deplasmanda Yozgat temsilcisi Sorgun Gençlik Spor ile karşılaştı. Rakibine ezici bir üstünlük kuran temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor farklı skorlarla rakibini 3-1 yenerek ilk haftayı lider olarak kapattı.

 

Sorgun Gençlik karşısında ilk seti 14-25 kazanan temsilcimiz Aksaray Belediye Spor ikinci seti güzel oyununa karşı 25-23 kaybetti. Durumun 1-1 olmasının ardından maçta baskısını arttıran temsilcimiz 3. Seti 12-25 skorla rahat bir şekilde aldı. 4. Sette beraberliği yakalamak isteyen ev sahibi Sorgun Gençlik atağa kalkmak istediyse de temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor iyi oyununu devam ettirerek 4. Seti 20-25 kazanmasını bildi.

 

Maçtan 3-1 gibi rahat bir skorla rakibi Sorgun Gençlik karşısında galip gelen temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Spor Voleybol takımı lige de güzel bir başlangıç yapmış oldu.

 

Temsilcimiz 68 Aksaray Belediye Sporda yüzler gülerken bu hafta sonu cumartesi günü saat 13:00 de Atatürk Spor Salonunda evinde konuk edeceği Nevşehir temsilcisi Ürgüp Kapadokya maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER