© Aksaray Meydan 2020

Bayramda Trafik Kazaları Bilançosu Ağır Oldu

Ramazan Bayramı'nda, polis ve jandarma ekiplerinin aldığı tedbirlere, yetkililerin uyarılara rağmen, trafik kazalarında 69 kişi öldü, 386 kişi yaralandı.

Bayramın bitmesi ile birlikte geri dönüşlerin başlaması beraberinde bir çok trafik kazasınada sebep oldu. Tedbirsiz yola çıkışlar, uykusuzluk ve sürücülerin dikkatsizliği sonucu Türkiye genelinde 69 kişi öldü, 386 kişi yaralandı.

 

Razaman Bayramı dolayısıyla yakınlarına ziyarete gidenler, tatile çıkanlar ya da günlük işlerini yapmak için yolda olanlar, bayramın 3. gününde de çok sayıda trafik kazasına karıştı. 

 

Aksaray'da  Mustafa A. (65) idaresindeki 06 BC 520 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 45'inci kilometresi Ağaçören İlçesi yol ayrımında yoldan çıkarak devrildi. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Altan, ambulansla kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Aksaray'ın Eskil ilçesinde pancar çapa işinde çalışan işçileri taşıyan Mehmet C. (29)  idaresindeki 63 ZF 651 plakalı minibüs, Eşmekaya Beldesi Karakol Yaylası yakınlarında yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü ile minibüste bulunan, Can ve Taş ailesinden 2'si ağır 16 kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Aksaray borucu köyünde koyunlarını otlatan çoban gece geç saatlerde Borucu köyü Konak mezrası yakınlarında koyun sürüsü ile yoldan geçmek isterken yolun karşı yönünden gelen Doğan Ü. idaresindeki otomobilin çobana çarpması sonucu hem çoban hede araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Aksaray devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. 

 

Aksaray'ın çeşitli bölgelerinde maddi hasarlı kazalarında fazla olması dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER