© Aksaray Meydan 2020

Başkan Polat Yetimler Haftasında Anlamlı İftar Verdi

Belediye Başkanımız Ferda Polat Yetimler Haftası nedeniyle ilçemizde yaşayan yetimler, gaziler ve Şehit ailelerine Şereflikoçhisar Kent Müzesi bahçesinde iftar daveti verdi

Belediye Başkanımız Ferda Polat Yetimler Haftası nedeniyle ilçemizde yaşayan yetimler, gaziler ve Şehit ailelerine Şereflikoçhisar Kent Müzesi bahçesinde iftar daveti verdi. Davete katılan konuklar yeni kent müzemizi gezerek bağışlanan eserler inceledi.

Belediye Başkanımız Ferda Polat ,Belediyemize ait olan ve geçtiğimiz yıl restore edilerek kullanıma açılan kent müzemizin bahçesinde Yetimler Haftası nedeniyle ilçemizde yaşayan yetimler, gaziler ve Şehit ailelerine iftar daveti verdi. Belediye Başkanımız Ferda Polat tarafından verilen davete, AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Sait Başaran, Evren Kaymakamı Ahmet Güneri, Tatbikat Merkez Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Yakınlar, Gaziler, Yetimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Ferda Polat tüm misafirleri selamlayarak “ İdrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayının 15. Günü Ülkemizde yetimler haftası olarak kutlanmaktadır Bugünde biz Yetimlerimiz gazilerimiz ve şehit ailelerimiz ile birlikte Şereflikoçhisar Belediyesi olarak bir araya gelelim ve bir iftar davetinde buluşalım diye ümit ettik, inşallah bir günde olsa sizleri memnun ettiğimize inanıyorum. Yetimler Peygamber efendimizin ifade ettiği gibi bizlere Allah’ın emanetidir. Bizler yetimlerimize her zaman sahip çıktık ve inşallah bundan sonrada sahip çıkacağız. Şereflikoçhisar Belediyesi olarak bütün öksüz ve yetimlerimizin yanında olduğumuzu ve bütün ihtiyaçlarında kendi kapıları gibi görmelerini rica ediyorum. Bizler Şereflikoçhisar Belediyesi olarak kendilerine maddi manevi tüm imkânlarımızı seferber edeceğimize buradan söz veriyorum”. Dedi. Davetlilerin aklaşmakta olan Ramazan bayramını da kutlayan Belediye Başkanımız Ferda Polat daha sonra misafirler ile birlikte duyarlı vatandaşlarımızın müzemize bağışladığı eserleri ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER