© Aksaray Meydan 2020

AR-GE İl Başkanı Ateş ve HUDER Başkanı Av. Aslan'dan gazetemize ziyaret

Aksaray AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Süleyman Ateş ve HUDER Başkanı Av. İlhan Aslan'dan gazetemizi ziyaret ederek gündeme dair konular üzerinde durdu.

Aksaray AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Süleyman Ateş ve HUDER (Hukuki Araştırmalar Derneği) Başkanı Av İlhan Aslan Gazetemiz Genel Kordinatörü Gökhan Uzun’u makamında ziyaret ederek Afrin zeytindalı harekatı ve Türkiye gündemine dair meselelerle ilgili istişarede bulundular.

Şehitlerimize rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar dileyen Ateş, "ALLAH ordumuza ve milletimize zeval vermesin" dedi. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını ve misliyle cevap verileceğini belirtti.

Aksaray’ın vizyonu ve misyonu hakkında genel fikir alışverişinde bulunan AR-GE İl Başkanı Ateş ve HUDER Başkanı Av. Aslan ziyaretin güzel bir ortamda geçtiğini bildiren Gazetemiz Genel Kordinatörü Gökhan Uzun ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Aksaray AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Süleyman Ateş’e ve HUDER Başkanı Av İlhan Aslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER