© Aksaray Meydan 2020

ALLAH yüzünüzden mutluluğu eksik etmesin!

Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı, daha öncede Avrupa’da vatandaşlarıyla buluşan Başkan Yazgı’yı Avrupa Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) Avrupa’da yürüttüğü projede görevlendirdi.

Aksaray tarihinde ilk kez geçtiğimiz yıl Avrupa’da yaşayan Aksaraylılarla istişare ve koordine toplantıları düzenleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, planlı bir programla çok kısa bir zaman diliminde 6 ülkenin 15 şehrinde binlerce Aksaraylılarla buluşmuştu. Belediye Başkanı Yazgı’nın bu projesi Ak parti Genel Merkez tarafından takdirle karşılandı. 1 Kasım seçimleri öncesinde Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı, daha öncede Avrupa’da vatandaşlarıyla buluşan Başkan Yazgı’yı Avrupa Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) Avrupa’da yürüttüğü projede görevlendirdi.

 

Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Başkan Yazgı, geçtiğimiz  Cuma günü Londra'ya hareket etti. Londra’da Aksaraylılar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Yazgı, SKM programı kapsamında Avrupa’da ki temaslarına başladı. Cuma Namazını Londra’da kılan Başkan Yazgı, esnaf gezilerine katıldı. Program dışında Avrupa’da yaşayan Aksaraylılarla hasret gideren Başkan Yazgı, “Hemşerilerimizin olduğu her yerde bizde varız” diyerek hiç kimsenin yalnız olmadığını bildirdi.

 

ALLAH YÜZÜNÜZDEN MUTLULUĞU EKSİK ETMESİN

Yoğun programı arasında Aksaraylıların yaşadığı semtleri de gezen Başkan Yazgı, hemşerileriyle buluşma esnasında zaman zaman duygulu anlarda yaşandı. Yazgı’yı biranda karşılarında  gören Aksaraylılar; “Başkanım sizden Allah razı olsun. Özel olarak bizleri ziyaret etmeniz, burada yalnız olmadığımızı hissettirdi. Bugüne kadar hiç bir başkanın yapmadığını yaptınız. Diyecek bir cümle bulamıyorum. Bizleri mutlu ettiğiniz için ALLAH yüzünüzden mutluluğu eksiltmesin. Sizlere tüm Aksaraylılar adına teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını paylaştılar.

 

Günün sonunda Londra Ihlara Derneğine bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yazgı,  burada 1 Kasım seçimlerinin öneminden  bahsetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER