© Aksaray Meydan 2020

Alışveriş Merkezinde Çıkan Yangında Can Pazarı Yaşandı

Aksaray da bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangında ikisi itfaiye eri biri ağır olmak üzere toplamda 11 vatandaş dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı

Aksarayda bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangında ikisi itfaiye eri biri ağır olmak üzere toplamda 11 vatandaş dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Alınan görgü tanıklarının ifadesine göre saat:19:30  Aksaray da bulunan bir da alışveriş merkezinin üst katında kaynak tarafından çıkan yangında bir işçi bayan kurtarılmaya çalışıyor. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polisler sevk edilirken AKUT ekipleri binada mahsur kalan işçi bayanı kurtarmaya çalışıyor. Bir yandan itfaiye ekiplerinin yangını söndürmeye çalışıyorlar.

İlk belirlemelere göre 1 kişi ağır 9 kişi yangından çıkan dumandan zehirlenerek Aksaray Devlet Acil Servisine Kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların  ismi şöyle: Sibel Uzun (19), Sultan Yağlı(50) Abdulkadir Yağlı (19), Selen Yumuşak (21) İsmail Çoban (17), Fadimana Özdemir(36), Asüde Kaymak (19) Murat Güvenen(36) İtfaiye eri Mustafa Başgan (31) Ağır yaralı olan Sultan Yağlı Aksaray devlet hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Diğer yaralıların tedavileri acil serviste ayakta tedavileri edilirken, olayla ilgili tahkikatın devam attiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER