© Aksaray Meydan 2020

Aksaray’ın bayan futbol yıldızları

TFF 3. Lig bayanlar liginde 4. Gurupta mücadele eden Aksaray Hasandağı bayan futbol takımımız 4 yıldır kar kış demeden mücadelesini sürdürüyor.

Geçen yıl 2. Lig için ployf  oynayan Hasandağı bayan futbol takımımız, bu yıl yine ployf şansını sürdürmekte olduğunu bildiren Antrenör Osman Yatkın şu açıklamalarda bulundu; 4 Yıl önce kurulan Hasandağı kız futbol takımımız zor şartlar altında maçlara çıkmaktadır. Bu güne kadar kendi imkanlarımız ile Aksaray’ın ismini her yerde duyurmaya devam ediyoruz. Bizlerin ve futbolcularımızın oyun içerisinde dahi formalarını değiştirerek giymekteler, kızlarımızın hepsi hem okul hayatını devam ettiriyorlar, hemde antreman ve maçlara geliyorlar. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, kızlarımıza sahip çıkarsak Türkiye’de başarı üstüne başarı yakalayacaklarına inanıyorum dedi.

Kaleci antrenörü Osman Öztürk, Aksaray büyüklerimizden maddi ve manevi yardımlarını bu gencecik evlatlarımıza yardım etmelerini belirtirken, Aksaray’da sadece erkeklerin oynadığı bir futbol takımı olmadığını ve kız futbol takımı da olduğunu belirtti.

Kaleci antrenörü Osman Öztürk, kızlarımızın 2. Lige yükseldiğinde Aksaray’ımızın gurur kaynağı da olacağını bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER