© Aksaray Meydan 2020

Aksaray'da Trafik Kazaları Hız Kesmiyor...

Yaz ayında sıcakların artması ve sürücülerin dikkatsizlikleri sonucu hemen hemen her gün onlarca kaza meydana geliyor...

Aksaray'da sıcakların artmasına sürücülerinde dikkatsizliği eklenince hemen hemen her gün kazalar meydana gelmektedir. Emniyetin uyarılarına kulak asmayan sürücülerin dikkatsizce trafiğe çıkması sonucu genelinde maddi hasarlı kazalar meydana gelmektedir.

 

Aksarayda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Aksarayda meydana gelen trafik kazasında M.A idaresindeki otomobil, N. P. idaresindeki otomobille çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri her iki araçta da olası bir tehlikeyi önlemek için araçların elektrik aksamlarını devre dışı bıraktı.

Polis ekipleri yolda bir başka kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Aksaray-Adana meydana gelen olayda S. O. idaresindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER