© Aksaray Meydan 2020

Aksaray'da ki Ciyanetin Katil Zanlıları Yakalandı

Aksaray'da geçtiğimiz günlerde 42 yaşındaki Hüseyin C.'yi yol ortasında 4 kurşunla öldürdüğü iddia edilen 3 kişi göz altına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Valilik binası arkasında gece kişi veya kişiler tarafından Hüseyin C. yol ortasında kurşun yağmuruna tutarak öldürülmüştü. Coşkun’un katil zanlısını yakalamak için özel ekip oluşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışmalarını il genelinde yoğunlaştırdı.

 

Aralarında özel ekibin de bulunduğu 30 polis, cinayetin işlendiği bölgede saha araştırması yaparak, civardaki tüm MOBESE ve iş yerlerine ait güvenlik kameraları kayıtlarını izledi.

 

GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR

Ekipler, bir güvenlik kamerası kaydında ateş eden şahısları fark etti ve çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Ekipler kamera kayıtlarını inceleyerek  araştırmalar sonucu suçu azmettirici olduğu belirlenen C.K., ciyaneti işleyen T.A ve bu kişilere yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen R.K., olduğunu tespit etti.

 

Bunun üzerine ekipler, şüphelileri il merkezinde ikamet ettiği eve operasyon düzenleyerek gözaltına aldı. Emniyette sorguları tamamlanan zanlılar, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından savcılığa sevk edildiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER