© Aksaray Meydan 2020

Aksaray Kral fm’in yeni ismi belli oldu!

95.1,Aksaray Kral FM frekansından, Aksaray'ın Kral radyosu uzun yıllardır, sesini tüm bölgede duyururken, aniden almış olduğu bir kararla adını değiştirerek, Aksaray'ın sesi radyosu olarak yayın hayatına başladı.

Bölgesel radyo olarak yine  95.1 frekanslarından, Aksaray'ın sesi radyosu adı altında, yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.

Başkent Ankara başta olmak üzere İç Anadolu, bölgesinde, yaptığı programlarla iki yıl üst üste en iyi bölgesel radyo ödülünü alan Kral FM, bundan sonra alacağı tüm ödüllere Aksaray'ın sesi olarak sahip olacak.

Kader mahkumlarının tek adresi sanatçı dostların telefon bağlantıları canlı yayınlar, açık oturumlar ne ararsanız bulacağınız yeni bir yayın döneminde yeni ismi ile Aksaray'ın sesi olmaya ilk adımı attı.

Bugüne kadar Aksaray'ın sesi olmayı başaran aldığı ödüllerle Kral radyo olmayı hak eden, yaptığı yayınlarla kitlelere ulaşan ve ses getiren Kral radyonun sevilen programcısı Sevgi çemberi Talat yaptığı açıklamada “Aksaray Kral FM olarak birçok başarılara imza attık, 2 dönem üst üste yılın en iyi bölgesi radyosu ödülünü halkın katkıları ile aldık, bundan sonra Aksaray'ın sesi olarak ödüllerimizi almayı ve başarılı bir yayın dönemine başlamayı hedefliyoruz.

Bugüne kadar sürdürdüğümüz başarılı grafiğimizi, bundan sonra da Aksaray'ın sesi olarak devam ettirip radyomuzu, çok daha ileriye çok daha iyi yerlere taşımayı düşünüyoruz.

Bize, bizi dinleyerek destek veren, bizi zirveye taşıyan başta Aksaray halkına ve tüm bizi dinleyen bölge halkına teşekkür eder radyomuza ödüllü ve başarı dolu nice yıllar dilerim” dedi.

Talat belge; yani namı değer Sevgi çemberi Talat yeni yayın döneminde de Talat la sevgi çemberi programına ve kader mahkumları ile mikrofon buluşmalarını sürdürmeye devam edecek ve yeni programların da yayın akışında olabileceğinin sinyalini verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER