© Aksaray Meydan 2020

Aksaray 1989 Spor Takımı Sezona Tatlı Başladı

Başkan Gemici; Bu Takım Bu Şehrin Takımı, Her Kesimin Sahip Çıkması Gerekmektedir

Bölgesel Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Aksaray1989,  tatlı bir başlangıç ile sezonu Dağılgan Stadyumu’nda açtı. Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu için sezon ve transfer çalışmalarını tamamlayan Aksaray1989 Futbol Takımı sezon açılışını Dağılgan Stadyumunda, kulüp yöneticileri, taraftarlar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdi. 

Sezon öncesi çalışmalarına Dağılgan Stadyumunda toplanarak start veren Aksaray1989 Spor, taraftara ve basına açık yapılan antrenman sonunda, taraftarların kendileri için hazırladığı baklava ikramı ile antrenmanlarını tamamladılar. Sezona tatlı bir başlangıç yapan Aksaray1989 Spor ‘un, Kulüp Başkanı Ferit Gemici ve bu sezon kulübe maddi manevi destek sağlayan yeni yöneticilerin katıldığı sezon açılışına,  

 

Aksaray basınının ilgisi ise gözlerden kaçmadı. 

Avrupa'dan yayın yapan Kanal Avrupa TV ve Kanal68 TV Ekibi de Aksaray 1989 takımının sezon açılışını ekranlara taşımak için Dağılgan Stadyumundaydı.

 

Başkan Gemici," İlimizin Her İki Temsilcisine Başarılar Diliyorum"

2015-2016 Sezonu için son hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ferit Gemici "Bölgesel Amatör Ligde bu sezon ilimizde iki takım mücadele edecek ben her iki takımımıza da ligde başarılar diliyorum. Önceden ismi Sanayi Spor olan takımımızın ismini değiştirerek Aksaray 1989 İsmini verdik. Aksaray'ımızın il oluş tarihini unutturmamak adına böyle bir isim değişikliğine gittik. Bizim tek bir şeye ihtiyacımız var;  o da bu şehrin takımlarına sahip çıkılması. Futbol;  bir ilin tanıtımında önemli bir paya sahiptir. Biz bu sezon Ankara bölgesinde oynayacağız. 

Sezon boyunca birçok ile gideceğiz, birçok ilin takımları bize misafir gelecek. Her maçtan sonra en az bir hafta o illerde Aksaray ve takımımız konuşulacak, yazılacak, haberlere konu olacak. Bu vesile ile başta Valimizden, Belediye Başkanımızdan, Emniyet Müdürümüzden ve ilimiz ileri gelenleri ile ilimiz STK Başkanlarından takımımıza desteklerini bekliyoruz"  açıklamasını yaptı. 

 

Teknik Direktör Demir; "İlk hedefimiz, Türkiye Kupasında Gruplara kalmak" 

 Aksaray 1989 Futbol takımı teknik direktörü Rıfat Demir yaptığı açıklamada; “Takımımız gençlerden oluşmakta. Maçlarımız başlamadan önce güzel bir kamp dönemi geçirdik. Genç futbolcu arkadaşlarım kamp süresi boyunca birbirlerini daha yakından tanıma imkânı buldular. Bugün bizlere böyle güzel bir sürpriz yapan yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Hedeflerimiz belli, zorlukları düşünmeden çıkacağımız her maça konsantre olup kazanmak ve ligin sonunda gülen taraf olmak için çalışacağız. Önümüzde Türkiye kupası var. Hedefimiz Türkiye kupasında Guruplara kalarak güzel bir başlangıç yapmak." dedi.

 

Kaptan Ateş; "Genç Bir Takımız, Hedeflerimiz Büyük"

Takım kaptanı Hayrettin Ateş, genç bir takım olduklarını belirterek "2015-2016 Bölgesel Amatör Ligde kendi gurubumuzda sürprizlere açık bir takımız. Takımdaki uyum ve arkadaşlık üst seviyede. Bizler inandık, yöneticilerimiz inandı. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Taraftarlarımıza zevkli bir futbol şöleni izletmek için çalışacağız. 

Tüm taraftarlarımızı bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. Yapılan antrenmanın sonunda sporculara sürpriz yapan taraftarlar takım oyuncularına ve yöneticilerine baklava ikram ederken, Aksaray 1989 Futbol Takımının yeni yöneticileri; Ender Yalvaç, Volkan Eroğlu, Harun Atalay ve Elvan Çelmeli takımın futbolcularıyla sohbet ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER