© Aksaray Meydan 2020

Aksaray 1989 ilk maçına çıkıyor

Temsilcimiz Aksarayspor 1989 Futbol takımı 2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Nevşehir spor kupadaki ilk maçına çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta kuraları çekilen Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçları başlıyor. Bölgesel Amatör Lig mücadele edecek olan temsilcimiz Aksarayspor 1989 Ziraat Türkiye Kupasında ilk maçında Nevşehir Spor G.K takımı ile karşılaşacak.

 

Dağılgan Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Maç öncesi takım hakkında bilgi veren Aksarayspor 1989 Futbol Takımı Kulüp Başkanı Mustafa Timuçin,  Bugün Nevşehir Spor ile Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında karışılacağız. Sezon öncesi ilk resmi maçımıza çıkıyor. Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Timuçin, maç için tüm hazırlıklarımız tamam ve takım olarak moralimiz gayet yerinde. Aksarayspor 1989 takımı olarak, Nevşehir Spor maçında tüm Aksaraylıları yanlarında görmek istediklerini aktaran Timuçin, "Biz takım olarak bu maça hazırız ve kazanacağız. Aksaraylıları bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği hem bizi mutlu edecek." diye konuştu. (Anadolu Ekspres)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER