© Aksaray Meydan 2020

Akimder'den Vali Ataklı'yı Ziyaret

Aksaray İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Kuddusi Bakar beraberinde dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Bakar ve dernek yöneticilerini Valilik Makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Şeref Ataklı, İmam Hatip okullarının öğrenciler tarafından tercih edilen velilerinde teveccüh gösterdiği eğitim kurumları olduğunu söyledi.

Gelecek nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde eğitimin önemine değinen Vali Ataklı, İmam Hatip okullarının bu noktada vatanı ve milletine faydalı insani değerleri benimsemiş nesillerin yetişmesine önemli katkı sağladığını belirtti.

AKİMDER yönetim kurulu İmam-Hatip Liselerine vermiş olduğu katkı ve desteklerin dolayı Vali Şeref Ataklı’ya teşekkür ederek çini işlemeli tabak hediye etti. Dernek Başkanı Kuddusi Bakar İmam Hatip Okulu öğrencisi ve bu okul mezunu herkesin çok daha farklı sorumluluk taşıma durumunda olduğunu söyledi.

AKİMDER olarak Aksaray’da bir çalışma başlattıklarını anlatan Bakar, dernek üyesi 50 mezunun İmam Hatip okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerle ilgilenmesi amacıyla ‘1 mezun 1 Öğrenci’ projesi başlatacaklarını bu öğrencilerle birebir ilgilenerek onlara eğitim ve sosyal boyutta ellerinden gelen yardımları yapacaklarını söyledi.

Vali Şeref Ataklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER