© Aksaray Meydan 2020

AGYC Üyeleri İftarda Birlik ve Beraberlik Sergiledi

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (AGYC) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (AGYC) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

           

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar ev sahipliğinde özel bir restoranda bir araya gelen gazeteciler birlikte oruç açtılar.

 

AGYC  iftar programına il genelinde görev yapan cemiyete üye  çok sayıda ulusal ve yerel basın mensupları  katılırken  dualar eşliğinde sonlanan  iftar yemeğine daha sonra  Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu,  Belediye Başkanı Haluk Şahin  Yazgı ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş’da eşlik etti.

 

Gazeteciler ile bir araya gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “ Bu gün  Kent Meydanında Ramazan  ayının bereket ve huzurunu paylaşabilmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına Belediyemizin düzenlediği  iftar programına katıldık. Öncelikle böylesi güzel bir etkinlikte bizleri hemşerilerimizle buluşturan Belediye Başkanımıza ve kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyorum. Böyle bir vesile ile Aksaray’ın önde gelen STK’ları arasında olan ve Cemiyet Başkanımızın daveti ile siz değerli basın mensubu dostlarımız ile de bir araya gelme fırsatı yakalamış olduk.  Cemiyet Başkanımız Celil Acar’ a Aksaray Basını adına böylesi bir birlik, beraberlik sağladığı için teşekkür ediyorum. Sahip olunan güzel değerlerin yaşatılması, ancak birlik, beraberlik ve kardeşlikle olur.

Buda güzel bir buluşma oldu tüm basın mensubu dostlarımıza gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

“Yedi Bin 500 Kişilik Geniş Aile İftarı Yaptık”

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise konuşmasında; “ Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla aynı sofra da  Ramazan bereketini paylaştığımız iftar yemeklerinde bir araya geldik. Hemşerilerimizin hem sofralarının hem gönüllerinin konuğu olduk. .  Bu gün ise belediye olarak düzenlediğimiz sokak iftarında yedi bin 400 kişiyle aynı  sofra da oruç açmanın mutluluğunu yaşadık. Bu akşam her zaman olduğundan daha kalabalık hatta en büyük iftar programı ile yine hemşerilerimizle geniş bir aile toplantısında bir araya geldik.

 

İftarımızı yaklaşık yedi bin 400 hemşerimiz ile beraber el ele gönül, gönüle açtık. Büyük bir organizasyon olmasına rağmen hiçbir aksaklık yaşanmadan çok güzel bir şekilde iftarımızı yaptık. Tatlımızı ve çayımızı da siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte içerek bu birlik ve beraberliğimizi tamamlayalım istedik. Sizler bizim kamuoyunda ki sesimizsiniz. Cemiyet Başkanımız ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza Aksaray adına sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. En büyük dinamiğimiz olan bu birlik ve beraberliğimizi Allah artırarak devam ettirsin” dedi.

 

“Aramız Da Samimi Bir Birliktelik Ve Dayanışma Var”

 

AGYC Başkanı Celil Acar , “ Cemiyet olarak yıl içerisinde pek çok defa gazetecilerimizle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenleyerek meslek birliği adına birlik ve berberlik sağlamaya çalışıyoruz.   İnşallah bu tür etkinliklerimiz sürekli olarak devam edecek.

 

İlimizde gazeteciler olarak zor şartlarda çalışıyor ama görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Aramız da güzel samimi bir birliktelik var ve dayanışmanın en güzel örneğini şuan görüyoruz” dedi.

 

Cemiyet olarak bürokrat ve siyasetçiler ile her zaman iyi diyaloglarının olduğunu vurgulayan Başkan Acar,  Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve iftara katılan tüm gazeteci dostlarına teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER