© Aksaray Meydan 2020

Adliyeden basına büyük destek

Aksaray Adliyesi ile Aksaray basını arasında daha sağlıklı bilgi alışverişini temin amacıyla Başsavcı’nın isteğiyle oluşturulan Medya İletişim Birimi basına destek amacıyla her türlü işbirliğine hazır halde.

 

Aksaray Adliyesi ile Aksaray basını arasında daha sağlıklı bilgi alışverişini temin amacıyla Başsavcı’nın isteğiyle oluşturulan Medya İletişim Birimi basına destek amacıyla her türlü işbirliğine hazır halde.

 

Aksaray Adliyesi ile Aksaray Medyası arasında daha çok işbirliği ve daha düzgün bilgi alışverişi sağlamak amacıyla Gülşah Dabanlı Müdürlüğü’nde Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı’nın talimatı ile oluşturulan Medya İletişim Birimi; Aksaray Medyası’na daha çok yardımcı olabilmek ve destek verebilmek amacıyla hazır hale getirildi.

Gazetemiz Aksaray Gündem Sahibi Recep Turan, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil ve Muhammet Küçüker tarafından ilk basın ziyaretini kabul eden Medya İletişim Merkezi Sorumlusu Gülşah Dabanlı, birim olarak yapmak istedikleri ve çalışma yöntemleri ile ilgili bazı bilgiler verdi. Başsavcılığın denetiminde Aksaray Basını’na, dolayısı ile de Aksaray Kamuoyu’na daha sağlıklı bilgi sağlamak, Adliye ile Basın arasında köprü olmak üzere birimin oluşturulduğunu söyleyen Medya İletişim Sorumlusu Gülşah Dabanlı; “Sayın Başsavcımızın talimatları ile oluşturduğumuz Medya İletişim Birimimizde basın mensuplarımızın Adliye içerisinde sıkıntı çektikleri konuları tesbip ederek çözümüne yardımcı olmayı sağlamanın yanısıra, basın mensuplarımızın Adliye ile ilgili haberlerde en sağlıklı ve gerçekçi bilgi alışverisinin sağlanmasına katkıda bulunmak, Adliyemiz yönetim birimi ile basın mensupları arasında köprü görevi görebilmek amacıyla kurulan birimimizde basın mensuplarımıza yardımcı olmak çin elimizden gelen çabayı gösterecegiz.

Medya İletişim birimimiz içerisinde basın mensuplarımızın acil haberlerini yazarak görev yaptıkları medya organlarına daha çabuk iletmelerinde yardımcı omak amacıyla bilgisayarlarımız da onların kuullanımına hazır halde olacak. Eminim ki kısa süre içerisinde karşılıklı işbirliği ile çok daha verimli çalışmalar yapacağız” dedi.

Medya İletişim Birimi’nin ilk ziyaretçileri olarak Aksaray Gündem Gazetesi ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti ile üyeleri ve çalışanlarına da teşekkür eden Medya İletişim Birimi Sorumlusu Gülşah Dabanlı, kısa süre içerisinde Aksaray sınırları içerisinde görev yapan tüm yazılı, görsel ve işitse basın mensupları ile de sıcak diyaloglar kurmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER