© Aksaray Meydan 2020

Adana Hazırlıkları Başladı

Aksaray Belediye Spor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin 2. haftasında 1 Ekim 2017 Pazar günü deplasmanda Adana Büyükşehir Belediye Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Dağılgan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman 15.00’da başladı. Teknik direktör Ufuk Uysal yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra gruplar halinde dar alanda hücum ve baskı çalışması yaptı. Kontrollerle gerçekleştirilen antrenman, futbolcuların iki farklı gruba ayrılarak yarı sahada oynadıkları çift kale maçla sona erdi. Aksaray Belediye Spor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Adana Büyükşehir Belediye Spor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin ikinci hafta maçı 1 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.00’da diğer takımlarla eş zamanlı başlayacak. Temsilcimiz siyah-beyazlı ekip deplasmanda sahaya çıkacak.

Adana’da Rakiple İlk Mesai

Spor TOTO Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Aksaray Belediye Spor ligin 2. Haftasında Adana ekibi Adana Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak. Her 2 takımda tarihlerinde ilk kez karşılaşacaklar.

Geçtiğimiz birçok sezondan Aksaray’ımızın takımları ve Adana takımları Spor TOTO 2. Lig, Spor TOTO 3. Lig ve Spor TOTO Bölgesel Amatör Ligi’nde defalarca karşılaşmıştı. Bu yıl Spor TOTO Bölgesel Amatör Liginde 2. Sezonuna merhaba diyen temsilcimiz Aksaray Belediye Spor ligin 2.haftasında deplasman da Adana Büyükşehir Belediye Spor ile tarihinde ilk kez karşılaşacak. İlk haftayı puansız kapatan temsilcimiz Aksaray Belediye Spor ligde 1 puanla 5.sırada yer alan Adana Büyükşehir Belediye Spor ile 1 Ekim 2017’de deplasman da sahaya çıkacak. Bugün belirlenecek haftalık hakem komitesinin kararları ile maçın gözlemci ve hakemi belli olacak. Temsilcimiz siyah-beyazlı ekip ligin ilk haftasında Ceyhan Spor ile berabere kalan Adana Büyükşehir Belediye Spor karşısında puan için mücadele edecek. Mutlak galibiyet parolasını benimseyen temsilcimiz siyah-beyazlı ekip lige iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Maç 1 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.00’da deplasman da oynanacak. Haber: Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER