© Aksaray Meydan 2020

68 Yeni Aksaray Spor Konya Sporla Karşılaşacak

Bölgesel amatör lig temsilcimiz 68 yeni Aksaray spor, Konya spor ile özel maçta karşılaşacak.

A milli takımımızın 2016 Avrupa futbol şampiyonası grup eleme maçları nedeniyle lige verilen arada süper toto ekiplerinden Konya Spor ile 5.Eylül cumartesi saat 16.00’da Dagılğan spor tesislerinde karşı karşıya gelecek maça yoğun ilginin olduğu belirtiliyor ilk kez taraftarın karşısına cıkaçak olan temsilcimizde hazırlıklar tamamlanarak maç saatini beklemeye koyuldu.


68 yeni aksaray spor’un yeni transferleri Devid Davis ve Jojo buraya şampiyonluk yaşamaya geldikleri ifade ettiler. Siyah Beyazlı takımın yeni transferleri gazetemize acık lamada bulundular. Çok iyi genç ve dinamik bir ekibimiz var,bizimle birlikte transfer edilen tecrübeli futbolcular takıma uyum sürecini çabuk atlattılar.Aksaray spor ruhunu tekrar yaşatmaya geldik. Hedefimiz bölgesel amatör ligden’3’lige çıkmak bunu başarabilecek güce sahibiz. Bu başarıyı taraftarımızla bütünleşerek geçekleştireceğiz.dediler.

 

Bölgesel amatör lig temsilcimiz 68 yeni Aksarayspor’un teknik direktörü Levent Arıkdoğan birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek valimiz Belediye başkanımız alay komutanımız emniyet müdürümüz ve sivil toplum kuruluş başkanlarını antrenmana ve maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

 

68 Yeni Aksaray spor Kulübün asıl yerinin 3’ Lig olduğunu ve bunun için de desteğe ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Arıkdoğan, şöyle konuştu:
Aksaray spor tekrar ait olduğu 3’Lig'e dönerse hem şehir adına hem de insanlar adına kazanç olacaktır siyah beyazlı takıma kimsenin küsmeye hakkı yoktur. Aksaray protokolunu ve sevil toplum kuruluşlarını antrenman ve maçlarımıza bekliyoruz. Onlar da bu işin içine girerse, bu takım daha başarılı olur. Buradaki mesajım, inşallah pozitif algılanır. Yetkililer bu işin içinde olursa, bu takım da başarılı olup ait olduğu yere geri dönecektir.

 

Transfer döneminde 14 yeni oyuncuyu takıma kazandırdıklarını belirten kurt hoca Yeni bir takım oluşturduğumuz ortada 3’ Lig'den düşen takımların ekonomisi ortada. Oyuncu kadrosunu yenilemek zorunda kaldık, böyle bir takım ile yola çıktık" diye konuştu. Levent Arıkdoğan 5 Eylül Cumartesi Dagılğan spor tesislerinde Konyaspor ile sahamızda bir hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER