© Aksaray Meydan 2020

3 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

Aksaray 1989 Futbol Takımı Nevşehirspor maçının ardından, yapmış olduğu yönetim toplantısından sonra 3 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Orhan Dalgıç,  Taha Ekiz, Hakan Açıcı üç futbolcuyla karşılıklı anlaşarak Aksarayspordan ayrıldıklarını söyleyen kulüp yöneticisi Ender Yalvaç yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Türkiye Ziraat Kupası ilk tur maçında genel olarak oyuncularımızın performansından yönetim ve teknik heyet olarak memnun değildik. Maçın ardından teknik heyetimizin yönetimimize sunduğu rapor doğrultusunda takımımızda ki eksiklikleri daha net bir şekilde gördük, takdir edersiniz ki takımımız genç futbolculardan oluşmakta, bu takımın güzel bir iki takviyeyle inşallah bu sezon lig sıralamasında üstlerde göreceğimizden taraftarımızın endişesi olmasın.” Dedi.

 

“Ligin başlamasına kısa süre kaldığını belirten Ender Yalvaç; Takımımız günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Yalvaç; Taraftarımıza çok büyük bir müjdesi olduğunu, çok önemli iki forvetle görüşmelerin olumlu geçtiğini, önümüzdeki günlerde Aksaraya gelecek olan 2. Ligde top koşturan forvet oyuncusuyla el sıkışmayı beklediklerini belirtti.” Taraftara da şimdiden hazır olun diyerek ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER