© Aksaray Meydan 2020

10 yıl aradan sonra! Sonunda o yol yapılıyor..

Haber servisimize şikayetler üzerine araştırmalar neticesinde haberini yaptığımız yolun yapımına başlandı.

Vatandaşların şikayeti ve haber servisimizin araştırmaları neticesinde 10 yıl önce 10 günde yapılması planlanan yol nedense tek şeridi yapıldıktan sonra bırakılmıştı. Bırakılma sebebinin ne olduğu henüz bilinmezken, şuanda yolun yapımına tekrar başlandı.

 

KAZA RİSKİ EN YÜKSEK YOL!

Organize sanayi bölgesine ulaşımda en çok kullanılan yol 10 yıl önce dönemin belediye başkanı Nevzat Palta ve Dönemin valisi Selami Altınok ile beraber 10 günde yapılması planlanarak basına ve Organize sanayisinde bulunan firmarala bildirilmişti. Fakat tek tarafı tamamlanan yol bir anda durdu ve 10 yıldır hiç bir işlem yapılmadı. Bu yolu kullanan vatandaşlar bir çok yere şikayette bulunduklarını dile getirerek "Hergün sabah ve akşam bu yolu kullanıyoruz, yolun tek şeritli olması bisiklet ve motosiklet kullanan sürücüleri sıkıntıya sokuyor ve kimse ilgilenmiyor, bu yolun tamamlanması için illaki bir canın gitmesimi lazım" açıklamaları ile gündeme taşımıştık.

 

03 Eylül 2015 Perşembe günü yayınlanan haberimizin üzerinden yaklaşık 2 aya yakın bir süre geçmesinden sonra yolun yapımına başlanması haber servisimizi ve o yolu kullanan vatandaşları memnun etti.

 

HİZMET TIRI DİKKATLERDEN KAÇMADI!

Geçtiğimiz günlerde haber servislerine konu olan ve Milletvekili Yaldırın, "bu tır gittiği yere hizmet götürüyor" açıklamalarından sonra "Hizmet bekleyen her bölgeye bu tırı götüreceğiz!" demesi üzerine Hizmet Tırını organize sanayi bölgesine götüren ve basın açıklamasında bulunan Yaldır.. "Gördük ki bu Tırı götürdüğümüz yere hizmet yapıyorlar, Organize yolununda yapılması için buraya getirdik" açıklamarından sonra yolun yapımına başlanması vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

 

KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI.

Yol çalışmaları devam ederken yetkili makamlardan yol ile ilgili neden durdurulduğu ve neden yapılması bu kadar uzun sürdüğü hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

 

OSB YOLU YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ HABERİ

HİZMET TIRI OSB YOLUNDA HABERİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER