© Aksaray Meydan 2020

Agyc’den Alay Komutanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray’da yeni görevine başlayan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gazi Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray’da yeni görevine başlayan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gazi Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar, kamuoyunun doğru yönde bilgilendirilebilmesi açısından, basın mensuplarının bilgi notları, basın bültenleri ve diğer görseller gibi çeşitli materyaller ile desteklenmesinin daha doğru olacağının altını çizdi. Şehrin ve milletin menfaati için yapılması gereken tüm ortak çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını ifade eden Acar, Albay Gazi Demir’e yeni görevinde başarılar diledi. Gazetecilere, ziyaretleri münasebetiyle teşekkür eden Albay Demir ise, basın-Ahlak ve Etik Kurallar çerçevesinde görev yapan ve sorumluluk bilinci içerisinde seviyeli eleştirilerde bulunan bütün basın mensuplarına hiçbir ayırım gözetmeksizin eşit seviyede yardımcı olmanın, kamuoyunun doğru yönde bilgilendirilmesi açısından, kendileri için de bir görev olduğunu belirterek, esasen basın mensuplarının ve kolluk kuvvetlerinin ortak amacının da Aksaray halkının huzuru ve mutluluğu olduğunu söyledi.

Garnizon Komutanı Demir, “Büyük Milletimiz, Önce Ülkemizi Şimdide Şanlı Ordumuzu Kurtarıyor”

Garnizon Komutanı Demir, “AGYC yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuiyeti dile getirerek maalesef 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bizlerinde moral ve motivasyona ihtiyacı var. Ülke ordusuz olmaz. Millet 15 Temmuz’da önce ülkemizi kurtardı, şimdide ordumuzun itibarını kurtarıyor. Büyük milletimize askerimize göstermiş olduğu desteklerden dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi. Karşılıklı sohbetin ardından Garnizon Komutanı Demir ve AGYC üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER